Дощику, дощику...

По калюжах, по воді
Хлюпа-хлюпа-хлюпаю.
В чобіточках гумових
Тупа-тупа-тупаю.

Дощику, дощику,
Поливай мене!
Райдуга, райдуга
Землю обійме.

Мама кличе, татко зве,
А я граю-граюся.
Дощику осінньому
Посмі-посміхаюся.

Дощику, дощику,
Поливай мене!
Райдуга, райдуга
Землю обійме.


Рецензии