Люляй, люляй нiчко...

У Вкраїні нічка, на віконці свічка
Полум’я співає, діток сон гойдає.
Люляй, люляй, нічко, хай співає свічка
Пісеньку спадкову, ніжну, колискову.
І палає свічка, зорі сипле нічка,
Діток сон гойдає, полум’я співає...
Люляй, люляй, нічко, заколисуй свічко,
Пісня ця казкова, ніжна, колискова...


Рецензии