Морока

   МОРОККА.
   (Из дневника "КАЖЪ'ДО'ДНЕЙ'КI".)
   ((КI - ЗА'У'ТРИ'Я.))
   
   ТАКI ОЦI СЛОВА.
   
   НЕВЫДЪМI.
   
   УСЭМАГУ'ЩI.
   
   БЭЗ СОВIСНI.
   
   И. ПРОСТОДУШНI.
   
   ЇХ НЄ ПОЙМЄ ЛЫШ'ТОЙ'ЙКОГО'ОНЫ'НЄ'ЛЮБЛЯТЬ.
   
   МАВРУ ОННЫ'СТРАШНО'МОРОЧАТЬ.
   
   Й. ОННА В'VЖЕ З'НЫМЫ'НАВIТЬ'НЄ'РУГАЕТЬЦЯ.


Рецензии