Чого це так?

БО.

А ЩО ТАКЭ ЦЕ ”БО”?

ЦЕ О В КВАДРАТТИ.

ЯК ЦЕ ТАК?

А ТАК ЯК! А У Я.

А ЯК ОНО У НИМ?

ЗАХОВАНЕ САМО ВИД СЭБЕ.

НУ И.. ЩО Ж ТАКЕ ”БО”?

ЦЕ САМЕ ТАЙНЭЄ СЛОВО ТУТЭЄШНЬОИ (здешней) СУБОТЫ.

НУ Й ЩО З ТОГО?

А ТО ЩО ТЫ ИЗРЁКЛА ЙГО.

НУ Й ЩО?

НУ Й ВСЬО!

ОЙ! МАЙТЭ ХОТЬ СОВИСЬТЬ!!!!!!

БО ЩО?..

НИЩО. ПРОСТО, ДАВНО ВЖЭ ХВАТЫТЬ..
СМИ ЗНАЕТЕ ЧОГО.

ПРАВДА У Е В ВСИХ РИЗНА
И ЛЫШ У ЕСЬТЬ ЦЯВО (эта) ОДНА’ЕДЫНА.
ТАК ОНО З Е ЦЬГО.
Ъ.


Рецензии