Чуeш розмови про вiчне... укр

***
Чуєш розмови про вічне,
Себто осінь, дощ, соплі, інше.
На розі полиць закнижані
Розбіжності порнографічні.

Гортаєш часописи звичкою,
Роковану гадку вичавив:
Оказію спраги вивчено
Під поглядом феєричним.

День стогне безсмертною релею…
Чіпляєш руками потайки
Хоругви чужі над Говерлою
До сонця, до спраги, до гойдалки.

Кіптем клоновані стяги
Вимушують до Присяги.


Рецензии