Коли кигичеться

(убитому Максимові Чайці, так як відчуваю)


Можна не розділяти поглядів,
але судити за Бога – найбільший гріх.
 
Як голос пробиває з гніву,
то не дає любов йому рости
гріхом у небо в день крикливий.
Пробач їм, Господи, й мене – прости,

бо я із тих, що серце крають
але собі, не на біду комусь.
Вони ж – безлюдні, псяча зграя,
несуть, з піною в роті, Колиму,

що до кісток мене проймає.
Де розуму бракує – плаче Бог
за тих, кому не заспівають
ні півні зранку, ні поета блог.

А запах, як душа подохла,
кишить брехнею, а як б`є – втікай,
але рука, вона не всохла
без права править, ій  вбивати в кайф.

Мій син – Максим, а той був Чайка,
котрий не встиг звести гнізда собі.
.....................................................

Не потайки кигичу, ви – вникайте,
бо вкоєне пройде по шпальтах,
але не дінеться...
і рідним стане біль.

14 Травня 2009


Рецензии
!!!!!!!!!!!!

(Ваше сообщение слишком короткое (менее 16 символов). Напишите более развернутое сообщение)

Макс Непорада   16.05.2009 13:57     Заявить о нарушении
Дякую, що завітав, Максе!
Нажаль сторінка Твоя закрита.
А мій Максим по мамі ще й Кривоніс :)

Юрий Лазирко   19.05.2009 20:20   Заявить о нарушении