Мавра ттаа

ВНА МАЙЖЕ ВЖЕ ОТТАА.

ННО ВОТ СУДЬБА!

ЇЇ СЕБЕ ЇЙ В’VЖЕ НЭ ОДДАЕ.

БО, КАЖЕ, ЦЯ ФРЯ ЙКАСЬ НАДТО ЩЕ СЛЕПА.

НЕХХАЙ СВ’Ї ПУЛЬКАЧИ ШЫРШЭ ПОВЫЛУПЛЯЕ
Й УВВЫДЫТЬ В’VЖЕ ХОТЯ Б ЁГО.

АТО! ЖДЭ ТИЛЬКЫ ЦЕ’ЭЄ!

АК БУДТО БЫ ВСИ МЫ ЙКИСЬ МЭХАНИЗМЫ!

ОДДАЙ ЙЇ ТЫ
Й НАВИТЬ НЭ ПОСВАРЫСЬ!

ВНА ЩО У ТАМ ЙКАС НЭ ВТЕЛЕЛЪСНА?!

КАРОЧЕ! НАЙ ПОЧЭКАЕ
Й НА МЕНЕ ЗРЯ НЭ НАРИКАЕ.

Примечание.
СЕБЕ, ТЫ, ЭЄ – в данном контексте местоимения и буква субстантивированные.


Рецензии