Про Тебе

Не кипить...
Душа моя...

А могла б вона...
Сяяти між зірками...
Сяяти...
Викохуючи Тебе поглядом...
Привертати Очі Твої...
Блискавки...

Подаруй свій погляд...
Я чекатиму світла...
Душі ...
Жити не просто...
Я люблю Тебе...
Поклик Твій...

Поклик Твій...
Чекатиму...
Погляд в Небо...
Завжди я там...
Потьмяніли Зірки у Небі...
Зводить з розуму невимовна тьма...

Подаруй полумяний погляд...
Я чекатиму Світла в душі...
Жити в пустелі без Тебе...
Тільки...
Ні...
Мені не кажи...

Дайте Сили Небесні - Віри...
Дайте Сил...
Мені...
Вогню...
Я не можу...
Жити...
Без Тебе...
Бо без Тебе...
Я...
...

                Із збірки Поезії Ані Лорак
                14.05.2009
_____________________________________
Мои работы:

Живопись:


Рецензии