Повiрте...

Ви спробуйте повірити у мене,
Повірте в те, що айстри розцвітуть
на білому снігу... Що листя клену
осиплеться... І трави поростуть.

Ви спробуйте повірити у правду,
У тихий сон, у непостійний час.
У випадкову, ненавмисну зраду,
У те, що все на світі і для Вас.

Повірте в те, що жити без любові
Не можна просто, як і без вини.
Повірте у світанки кольорові,
І не лякайтесь в косах сивини.

Радійте тим, що є на цьому світі,
Що біль важкий також пройде колись.
Хай буде доля щастям оповита,
А серце лине птахою увись.


Рецензии