Навiщо я пишу Вам вiршi?

Навіщо я пишу Вам вірші
У світі болю і неправди?
Щоб Ви у спокої і тиші
Забули труднощі і зради.

Навіщо я пишу Вам вірші?
Відверті, теплі і наївні?
Вам, може, інший хтось напише
Слова прекрасні і потрібні?

Навіщо я пишу Вам вірші?
Не знаю. Правда. Я не знаю.
Лиш зараз щиро Вам бажаю,
Хай ніч в обіймах заколише.

Як стане за вікном тихіше,
Як зорі будуть танцювати,
Насмілюся Вас запитати:
Вам треба я і мої вірші?


Рецензии