Роберт Геррик. N-227. Адский огонь

Роберт Геррик (1591-1674)

N-227. Адский огонь

Один огонь в аду; но всё же он
Всех мучить не последним порождён:
Мы тем сильнее кару ощутим,
Чем с большим самомненьем согрешим.

N-227. Hell fire.

One only fire has hell; but yet it shall
Not after one sort there excruciate all:
But look, how each transgressor onward went
Boldly in sin, shall feel more punishment.


Рецензии