Втопити вроду

Втопити вроду  у вині,
Здобути в глибині у серці
Забуті мрії крижані,
І витягнути на долонці.
Втопити вроду в сивині,
Спіймати думку невловиму,
Кривавий подих уві сні,
Прожити ніби половину.
Втопити вроду в гіркоті,
Забутий присмак поцілунка,
Залишитись насамоті,
В душі льодовій ніби лунка.
Втопити вроду в комусь, в чомусь,
Забути справжні почуття,
 Закрию очі на хвилину
Її віддам у небуття.


Рецензии
Цікаво... заплутано... мені сподобалось...

Козырь Александр   13.05.2009 16:48     Заявить о нарушении