Думки

Колись побачиш у вікні
Свої думки минулі й чисті
Забудеш ти чарівні сни
Що раптом зникли у човні...
Човні із диму та стекла
Мов чистий камінь зокрема
Важкою долею на дні
Лежить на мулі в темноті .
Аж раптом сонце засіяє
І томно руки простягає
Яскравим світлом засвітить
Й байдужий світ перетворить
Звільнити чисте джерело
Що за століття заросло
Брудним як дерть зловісним словом
З невір`я породивши сором...


Рецензии