Риби

У фонтані роси линули
Риби лоскотали мене своїм запахом
Вискакуючи з в`язких бульбашок мильного потоку
Що примушував виблискувати опудала-світлофори

Ми з тобою йшли
Луска до луски
І кожна лусочка у відображенні перетравлювала іншу
Плавці до плавців
Що погладжували гострими краєчками мурашок на шкірі
Щелепа до щелепи
Так щоб дихати спільними зябрами

Мовчання – тліюча цигарка у твоїх губах
Мерехтіння – наша спроба злитися в настоянці рефлексів та механізованих приладів
Хвороба – висихаючий клей наших тіл й інстинктивний поспіх додому

Бо лише ікра поєднує нас по-справжньому


Рецензии
Сподобалось!
//Вискакуючи з в`язких бульбашок мильного потоку
Що примушував виблискувати опудала-світлофори//

Константин Куликовъ   14.05.2009 16:34     Заявить о нарушении