Я гэтым позiркам жыву...

Я гэтым позiркам жыву...
Пад гэтым позiркам сканаю.
I сэрца, кiнуушы у траву,
Зноу захлiбнуся ад адчаю.

«О, згаснi ты!» - цябе прашу,
Прашу у смутку i растання.
Але глядзiць, глядзiць у душу
Узнеслым позiркам каханне…



лiтапад 2000 года (Наваполацк)


Рецензии
Дзякуй Вам за Творчасць!
Жадаю шчасця, дабрабыту і кахання!

З павагаю,

Андрей Ястремский   12.05.2009 17:24     Заявить о нарушении