Я не залежу бiльше вiд тебе

Я не залежу бiльше вiд тебе.
Ти в минулому, сердце скаже,
Ти далеко, ти в iнших мрiях
I душа моя бiльше не плаче!
Не болить бiльше в грудях вiд страху,
Що ненароком зникнеш в далечi,
Що пiдеш шукати вдачi
I згасне кохання багаття.

Я не залежу бiльше вiд думки,
Що можу бути з тобою,
Що разом збудуемо щастя,
Що ти можеш жити мною!

Я не залежу бiльше вiд тебе.
Ти в минулому, сердце скаже,
Ти далеко, e й iншi мрii...
Лиш душа тихенько застогне-
Нездiйсненнi моi надii


Рецензии