А ВИ?

Сідає сонце. Стомлене й щасливе.
Скрегоче коник. Птаха в ніч летить.
А завтра ранок привітає злива.
І вщухне несподівано за мить.

Засяють квіти, зрошені водою.
Веселка в небі враз замайорить.
Запахне літом, лісом і травою,
А хмари перетворяться в блакить.

І я піду бродити по калюжах,
Торкатись мокрої, зеленої трави…

Люблю я Вас. Всім серцем. Дуже.
А Ви?


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.