Без

  Я ВЖЕ АЖ ЗЛА.
   
   ЦЯ РИВНА ПРАВДА ЙКАСЬ БЕЗСЕРДЕЧНА..
   
   ПУСТА БЕЗОДНЯ ИИ ОЗНАКА ( её признак).
   
   НАЩО? ЦЕ НАДА?!
   
   Я ВЖЕ ХОЛОДНА .
   И ДО ДРУГЫХ МАЙЖЕ БАЙДУЖА.
   БО ВЖЕ НИЧЫМ НЕ МОЖУ ПОМОГТЫ.
   ЛЫШ НАБЛЮДАЮ И Д. ОПЕКАЮ.
   
   ТА ЩЭ В СОБИ ЗНОВ РОЗМОВЛЯЮ З ЦЫМ СВЮРОНМНМОНО.
   
   ЩОСЬ ТКЕ ОПЯТЬ БОЛТАЕ..
   Й ПРО ЗАВЫСЬТЬ КАРКАЕ ЛЮДСКУЮ.
   
   ИКЫЙСЬ ТАКЫ ВИН НЕ СЕРЬЁЗНЫЙ.
   БО В МОИХ БЕДАХ МЕНИ НЭ ДПОМОГАЕ.
   
   ХОЧ МНИ Й САМИЙ НЕ ВИРЫТЬСЯ У ЦЕ.
   
   БО ВИН ТАКЫЙ
   ЩО З РОЗУМУ ЗИЙДЕ
   ЯКШО ХХОТЬ КОГОСЬ ПИДВЕДЕ.
   
   НО ЧО ВИН ТАК СЕБЕ ЗО МНОВ ВЕДЕ?


Рецензии