Сон

Ви вночі наснилися мені.
Ви були закохані й щасливі.
А мене забули. Й уві сні
За моїм вікном стояла злива.

Я за Вас раділа в стороні.
Я на Вас дивилась, мов на диво.
Ви мене не бачили. Та в сні.
Я чомусь була також щаслива.

Тільки сльози бігли по щоках.
Бо любила Вас, як люблять діти.
Ви не вірили мені. Але в руках
Ви тримали свіжі літні квіти.


Рецензии
Дуже Гарно!!!Приглашаю на свою строничку,Удачи!С улыбкой

Максимушка 2   30.10.2009 19:23     Заявить о нарушении