Життя

Життя розкрилось лиш на мить.
Буття - здавалось все безглуздим
Та світлим променем у вись
Пройшла любов, - німа розлука...

Життя - лиш серця вічний крик
Благання долі - тиша ночі...
Здригнувся світ від мертвих слів
Та впав, мов птах, у сині води...

Життя - лиш вічні почуття,
Холодний подих та натхнення,
Безмежна мить, що відійде
У небуття всіх слів прощення...

Життя - любові скриня снів,
Відлуння ночі, біла хмара
Що промайне повз тіні гір
Та краплями дощу розтане...

Життя розкрилось лиш на мить
Та впало знову на коліна
Щоб лиш любов в серцях жила,
Розкривши мрії білі крила...


Рецензии