Wholla Lotta Love

1.

Надлишок моєї любові може залишатися
у крихтах хлібу що я їм на сніданок
у темній гущі недопитої кави
доторках до дверних ручок
на місцях для пасажирів з дітьми
і навіть в конспектах з фізики

Але мені б хотілося щоби надмірність ця
виливалася в інше - не в цей побут а в щось
романтично поетичне - в любовні листи імейли та смс
в поцілунки біля дверей завгоспа твого гуртожитку
обійми на ескалаторі в метро
хоч це так стереотипно...


2.

Любов у тобі, любов оточує тебе
вона поруч тебе, над тобою, на твоїх слідах
ти дихаєш нею, п'єш її, їси її
Інколи передаєш її мимохідь
разом із компостованим квитком
або парою гривень у маршрутці

цього можна і не помічати
можна просто знати що вона оточує тебе.
Йде за тобою поруч зі мною, що не наважується
гукнути або наздогнати, бо не знає
як розповісти тобі про неї...
Лишається сподіватися що ти й сама здогадуєшся


3.

Ці наші сліди тонким кольоровим димом
тягнуться щоденними шляхами
що інколи перетинаються або співпадають
Вони схожі на нитки різних клубочків
призначених для одного светра
одного на двох. теплого

лю бо бо бо бо бо о о лю бов
лю лю лю бо бо бо о во во бов
лю лі лю лі лю лю лю бо бо бов
лю би лю бо ві лю ди лю би бов
любо любові любо вій любоў
лю блю лі ле ю лю бооооооооов


Рецензии