Зачекай юн сть...

Зачекай трохи юність - не йди!
Дай нектару живого напитись.
Не тікай у минуле - зажди!
Дай коханню ще трохи скоритись!
Не чіпай моїх скронь сивина,
Бо в душі я ще зовсім дитина -
То радію без меж, то сумна.
Я ще стільки пізнати повинна.
Зачекай ще любов - не зникай!
Так хвилююче серце стука.
Ніжну музику дужче заграй,
Без любові то справжня мука.
І очей ніжний блиск - не згасай!
Зачаровуй як вдень так і вночі.
Дай шаленства і радості дай!
До зірок ще піднятися хочу.
Поцілунки і ласки даруй,
Хай від щастя літаю, мов пташка!
Не тікай тільки юність - почуй!
Як з тобою прощатися важко...


Рецензии
Немає слів. Дуже гарно, чудово!
Вікторія! Ви маєте природній талан до поезії.
Пишіть на радість людям.

Всього найкращого.

З теплом

Иван Дорош   27.05.2009 13:27     Заявить о нарушении