Цей св! т

Навіщо світ такий жорстокий,
Навіщо стільки волі?
Чому нам інколи здається,
Що в нас немає долі?!

Життя, немов би пролітає,
Незалишив і сліду,
Його ніщо не зупиняє,
Бо не спинити кривду.

Навколо безліч є професій
І закладів навчальних,
Але усюди, де не кинься
Шукають ідеальних.

Здається, краєвид зелений,
Вулиці, мов квіти,
Здавалось б нам свою країну
Є за що любити.

Але не можна забувати,
Що в світі є неправда,
Яка так прагне панувати,
В ній сила нездоланна.

Людей хороших дуже мало
Стає кожної миті,
Тому так важко жити стало
Нам всім у цьому світі.


Рецензии