Я розум ю

Я розумію, так буває.
Так склалося моє життя.
Тебе нема, та все ж кохаю.
Лишили ви мені лиш каяття.

Ти бачиш біль в моїх очах?
Мабуть це так, і я терпіти мушу.
Від рани в серці тихо їде дах.
Твій спокій більш ніколи не порушу!


Рецензии