Vista життя

SMS, ММS, Іnternet, ICQ.
Надсилаєм емоції виключно смайлами.
Рівень розвитку рахуємо рівнем IQ.
Замість книжок працюємо виключно з файлами.

Notebook, PPC,telephone, GPS.
Настрій, то статус на деяких сайтах.
І куди нас заводить той пост-пост прогрес.
Все мистецтво трактуючи в терабайтах.

МР3, goole.net, DVD, porno.com.
Сьогодні забули про Сартра та Ліста.
Реалізм та кубізм регресують разом. Не життя у нас просто, виходить, а VISTA.


Рецензии