Я дякую дол за тебе...

Я дякую долі за тебе,
Що дала мені почуття,
Що знала-не зможу без тебе
Прожити ні ночі, ні дня…
Ти зорі для мене і небо,
Ти сонце моє, і душа
В полоні розлуки не може,
Без тебе прожити і дня.
Я прагну до тебе летіти,
Та крила не маю, на жаль,
Як хочу тебе обійняти,
І палко тебе цілувать…
Прижатись до тебе,
І не відпускать!!!
(1.05.2009.)


Рецензии
Написан моему любимому человечку, я очень по нему скучаю...

Кузьменко Ирина   01.05.2009 21:32     Заявить о нарушении