Нор ахьотькь

hанкарц ми паh,
Ми анлсели ерг '
Индз лсели дардзав.
Ми анеревакаели тесаран ,
Индз тесанели дардзав.
Ми мехъмик дзайн, нершнчман паhин индз шптац_
<<Цавн э бужич, анцав веркьи>>:

hайр мер вор hеркинс ес,
Вор тьуйл ес талис гетерн hакарак hосен
У тьуйл ес талис Кьез hаватанкь,
Тьуйл тур наев мер мехькьерин тьохьутьюн,
hанун hисус Кьристоси:

Тьуйл ес талис дзюн амарва кесин,
Тьуйл тур анзга линенкь акама сирун:

Аhа ду Гарун, ду Гарун ес аменур?
Цьахькун у гунехь, сербер у нор,
Галис ес мишт дзмраниц hето?
Кьо галн сер э берум тхьун,ахьчкан:

Ду галис ес дандахь, hервиц,
Лцнелов гетерн чhеркьохь джров,
Даштерн у артерн, хот у цьахьиков:

Лцвум э амен инч ,
Инчин инч чи hерикьум,
Лцвум э наев гндацирн пьампьуштнеров:

Лцвум э глухнерн заназан мткьеров,
Русастанн э лцвум hайеров, айл азгеров:
Ачкьс э лцвум Гарун у луйс:

Нор hуйс э лцвум hусатехьн:
Воч вокь чи узум лац линел,
Сиров варараць hогу гарунн э, ачкьерн тьрчум:

                04.05.95


Рецензии