Судьба моя на украинском

Втамує спрагу....
Серця, що у грудях б’ється....
Надзвичайний світ простих речей, що вузлом єднає два життя в одне....
І думки про тебе, наче пташеня стрімке....
Долають кілометри, сповнені розлук....
Пробуджуючі в  пам”яті спогади, де ми...
І дощем по повікам стікають краплини прозорих надій...
Що дарують життя, квітам тим, що в душі моїй....
 розквітають барвами почуттів...
І тамують спрагу серця твого....
І так жаданно чекаю я....
Коли ти будешь поряд,  доле моя.....


Рецензии
Красиво и певуче,счастья Украине!

Роман Вишнев   29.04.2009 01:16     Заявить о нарушении