Луйсн мтьиц

Луйсн мтьиц тьакьцрел э hазар гуйнер,
Даштери hерунерн тьакьнваць ен нраниц,
Сари барцьункьн чи тьндацрел hогин нра,
Ардёкь гити мутьн луйсин:

Ардёкь мутьн ккисви луйси hет гахтникьнеров:
Вонц ен астхьерн hамерг талис гишерум,
Вонц э герваць елуйтьиц лусни,
Инчписи ерджанкутьюн_
Линел мардканц еразнери паhаран:


Рецензии