Я шукаю у собi сили

Я шукаю у собі сили               

Розірвати словами тишу,   
         
Зафарбовую сірі стіни.            

Я самотність собі залишу,               

Як єдину що, маю – втіху

Та руйную споруди з кисню,      

Безнадійна дівчина-лихо.         


Рецензии
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.