Имастутьян тунн

Каруцел,каруцел,каруцел:
Каруйцнер,каруйцнер,каруйцнер,
Им сирун каруйцнер:

Каруцем ми тун ,
Вор апрен барерь:

Инчкьан кан морацваць барерь,
Болорн hавакьем каруцем,каруцем:
Им тан патерн кьариц чен у пьетиц,
Кьарерн ен бариц,
кьарерн ен барерь:

Мткьер уненм антун,
антехь,
Чкарохьаца бнакаран гтнел,
У мткерс техьаворел:

Мткьерн екел у кутаквел ен,
Етье чгтнем тнерн нранц,
Стипваць ем шинел шат баре тнер ,

Тьохь апрен мткьерн, баре тнерум,
Минчев миткь воронохьнерн,
Дарнан hюрерн им мткьери,
Инчпес hюр дарца шатери мткьерин:

Шатери мткьери hюрн дарца,
Минчев Имастутьян тниц канчвеци:

                ?. ?. 99 


Рецензии