Амоть кьез ашхарh

Амоть кез ашхарh,
Айн бани hамар,
Вор кьо завакнерн танджвум ен кьо мечь:

Ах ду мець ашхарh ,
Ба айдкьан мець линелов,
Айдкьан пьокьр техь ес тьохьнум кьо завакин:

Мез кьо мечь ми чарчарир,
Вор кьез мер мечь менкь гургуренкь:
Ми танджир ду мез,
Вор чтанджвес ду эл мер мечь:

Ах ду мець ашхарh ,
Митье ду карохь ес кьо завакин,
Гургурелов чарчарел?:

Ах ду мець ашхарh ,
Ми танджир мез ,
Пьорцелов мез вордегрел:

                14.06.99 


Рецензии