I do not know why

I don’t know why
(sergei@ptd.net Sergei Polischouk 09/02/1996)

I don’t know why, do I feel you so much
I don’t know why, I need your hug and touch
I don’t know why, I am falling in love
I don’t know why, do I want to be loved

I don’t know why, I need your every word
I don’t know why, and I don’t know what for
I don’t know why, I can feel you so near
I don’t know why, I can see you and hear

I don’t know why, you let me be your friend
I don’t know why, and afraid it would end
I don’t know why, time is not on our side
I don’t know why, I have nothing to hide


Рецензии