Им манукн

Хндрум ем hаргели ьнтьерцохьин,
Айс тохерн hанкарцьаки теснохьин,
3оhабери банастехьцьел камецохь,
Тасниннамя манканн айс:

Брнвеци ми дзерков верин тохьиц,
Дзерков эл ачь, брнвеци грохь грчиц:

У теснум экь, кьайлум ем ес,
Айнкьан нехь э им чьамбан,
Инчпес лар пьайлевани,
Вор дзгваць э айс пьокьр у чьермак сенякум:

Чекь нкатум, кьани ангам,
Ес цаць ьнка, воткьс воткьис дипчелуц,
Инкьс индз ем вайр гцум,
У лалис ем hонкьур hонкьур:

Инч орер каши вайр нкнелуц,
Им грум хоскн хачелуц
Манканс цавиц, hогис кьун чуни,
Хокис ххчис дем анмарели партк уни.


                ...
;;;;;;; ;; ;;;;;;; ;;;;;;;;;;,
;;; ;;;;;; ;;;;;;;;;; ;;;;;;;;,
;;;;;;;; ;;;;;;;;;;; ;;;;;;;,
;;;;;;;;;;; ;;;;;;; ;;;:
               

               


Рецензии
Իսկ ինչու հաերեն տառերով չես գրում, եղբայր...

Тео Дж-Ер Нерсисян   08.09.2009 07:31     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.