Мер цьиацьанн

Аhа цьнкнерис ес нстаць,
Сузвел ес ду им гркум:
Цьиацьанн ем еркнкьиц хндрел,
Вор ётьгуйн дзайнов нкарем,
Мер мець сиро hрашкь паткерн:

Ерб им канчиц ду кангнум ес,
Чьамбанерн ми нор дзевов ен дасаворвум,
Ми нор лернашхарh э гцьагрвум,
Мер сртери заркериц,
Айнуhетев мармнаворвум,
Мер миамит дипчумиц:

Астхьерн ен боцаварвум церекум,
Мер hамбюриц ев мер hамар_
Бацвум ен дрнерн сиро ашхарhи:

Им шуртьериц hнчаць кьо анунн,
Сиро ашхарh мтнелу тьуйлтвутьюн дарнум:

                22.02.95


Рецензии