пароль

"звідки ти знаєш мій пароль?!"
(С) Крихітка Цахес


я жила в самоті, мов квітка, -
незапилена і без плоду.
ти приходив до мене зрідка
уві сні... заважка свобода
гнула стебла аж до землі,
закривала від мене небо -
так минали безбарвні дні...
певно, я й не жила без тебе.
ти - реальність, живий ковток
зміни й змісту всього, що буде.
перекреслено чорний рок:
ти знайшов, ти насправді любиш.
бачу очі твої ясні!
ти не граєш завчену роль...
подарований лиш мені
знаєш серця мого пароль.


Рецензии