м1й сон

яскрава книжка - в ній живуть казки.
приглушене горить вечірнє світло...
я - у кімнаті нашої доньки,
ти - поруч з сином. тихо, непомітно
спустився на оселю добрий сон.
нам затишно і тепло. ми - родина.
зіркове сяйво ллється із вікон.
потомлено заснула літня днина...
"я так люблю тебе!" - скажу тобі очима.
сплять діти. обіймеш мене за плечі...
між нами - ніжність світла і невпинна.
кохання. я і ти. суботній вечір.


Рецензии