1мпульси в1дчутт1в

тримаю твої долоні -
так затишно в твоїй руці,
а щастя пульсує в скронях,
цілунок цвіте на щоці...

***

ця ніжність твоя чудова,
така неймовірна на дотик!
я серцем уже не хвора -
згадала любові ноти.

***

цілуй мене пристрастно й тихо, -
розтане в тобі самота...
здійнявсь почуттів моїх вихор:
у тебе солодкі вуста.


Рецензии