коли ми разом

я струменію веснами з-під льоду,
квіту волошками посеред ніжних рук,
розцвічена у різнобарв’я лук,
яснію сонцем навіть у негоду.
ти зітканий зі світлого чекання,
рікою вийшов з часу берегів,
напоєний нектаром дивних снів,
червоним соком стиглого кохання.
ми - поєднання заходу і сходу,
коли ми разом - промені в очах...
яскраві зорі в наших небесах
запалює любов. тамую подих...


Рецензии