см1ття

прошу тебе, друже, - газет не читай:
пуста аморальність там ллє через край.
бездарні замовні нікчемні статті
крадуть наші мрії - прекрасні й святі.

друковане слово безглуздя і фальшу
ховає надію на долю подальшу,
на світло в тонелі зневіри й сміття,
на успіх і радість, на гідне життя.


Рецензии