натом1сть

всі кажуть - не будеш щаслива.
а я тобі любий натомість
життя почуттями фарбую.
і хвору свою підсвідомість
тобою щоденно лікую.
всі кажуть..., я ж вірю у диво.

всі кажуть - любові не знати.
а я біля тебе, мов квітка,
у ніжності рясно цвіту -
любов, що трапляється зрідка,
у осінь прийшла золоту.
над нею - Заступниця Мати.


Рецензии