най-най!

коли радітиму найдужче,
я серце винесу за дужки -
й рівняння з дивним невідомим
я вирішу життям свідомим.

коли писатиму найрідше -
ти знай: люблю тебе найбільше:
тоді, коли усі поснули,
вертаюсь в наше я минуле.

коли забудеться найгірше,
мені зостануть мої вірші -
камінням ляжуть край дороги,
болітимуть, як хворі ноги...


Рецензии