затихаюч1 слова

кричи до мене. не зникай -
хай голос лине крізь століття:
печаттю воєн, лихоліття
спечатано нам двері в рай.

роби що хочеш - не мовчи,
не дай мені самій заснути:
коли свідомості не чути,
моє ім’я ти шепочи.

крізь затихаючі слова
ловлю удари твого сердця.
прошу тебе - люби й не сердься.
допоки я іще жива...


Рецензии