ОВС

ОВС(10.04.2009г.)

Два часа
Ночь.
Глянь за стекло
И лужи
Только фонарь...
Стоп!
Мне тоже
Кто-то
Но нужен.
Два часа
День.
Небо,
Парадная,
Тучи.
Тихая-тихая
Лень,
Может сказать,
Что простужен?
Два часа
Не важно.
Облака
Тень.
Одинокая
Ночь.
Одинокий
День.


Рецензии