Навiщо Укра нi аерокосмiчна галузь?

Ці тисячі років ночами
Землі нам здавалося мало,
Й печери людськими очами
Свій погляд до неба звертали...

Друзяки! Невже ми нівроку
Нарешті прийшли до девізу:
Навіщо нам мрії високі,
Як все найприємніше - знизу?!

25.08.2006


Рецензии