Аменатанкн

Ари айсор Сиро тваць хорhурднерн,
Менк лав hишенкь ев верhишенкь,
Им ев Кьо Сиро hараберутян
Тунн каруценкь:

Сиро тваць хорhурднерн,
Мец паргьев э мез трваць:
Серн ворпес ми мець кьар,
Вориц hателу енкь шаракьар:

Астцьо камкьов, айн мардикь,
Вор хосецин мер масин,
hимкьн дарцав мер сиро тан:

hимкьи вра шарел сксинкь,
Сиро кьариц hатац кьаров:

Мер вечьериц, вираворанкьнериц,
Мимянц hасцраць веркьериц,
Шахъах(раствор) саркьинкь  у ькар ькарин кпцринкь:

Фохадарц жпитнеров,
У сртабух кьо цьицьахъов,
Нерсиц патн hастацринкь:

Каротиц бац мнацаць техъерум,
Менкь лусамут техъадринкь,
Ев дур дринкь вор мез Серн айцели:

У мер таникьн кдарна
Мер казмац ;нтаникьн(семья):

                23.04.97


Рецензии
Сурен джан, ес инчес арел? Ов пити аскана?

Наира Багдасарова   20.05.2009 23:08     Заявить о нарушении