Розлука

 Я ВЖЕ ЗАБУЛА ТВОЇ ОЧІ,
ТВОЮ УСМІШКУ,ГУБИ,РУКИ.
ЛИШ ЗАБУВАТЬ ТЕБЕ НЕ ХОЧУ
В ЦІ ДОВГІ,ДОВГІ ДНІ РОЗЛУКИ.
Я ВЖЕ СПОКІЙНО СПЛЮ НОЧАМИ,
МЕНІ НЕ СНИШСЯ ТИ.НЕ ПЛАЧУ.
ТА ЗА СВОЇМИ Я ПЛЕЧАМИ
ТВІЙ ЧУЮ СМІХ.І ЗНАЮ.БАЧУ.
ВСЕ ВІДІЙШЛО,ПРОЙШЛО, МИНУЛОСЬ,
ПІСЕНЬ НЕ БУДЕ ПІД ЗІРКАМИ...
ВІД МЕНЕ ЩАСТЯ ВІДВЕРНУЛОСЬ
Й ДО ДРУГОЇ ВТЕКЛО ПОЛЯМИ...

ЗРАДЛИВЕ-ТА УСЕ Ж ВСМІХНУЛАСЬ.
ЗАВЖДИ БОЯЛАСЯ ,ЩО ВТРАЧУ..
Я ВСЛІД ЙОМУ НЕ ОЗИРНУЛАСЬ.
НАРЕШТІ...ПЛАЧУ,ПЛАЧУ...ПЛАЧУ....


Рецензии
Ну до чегож язык хорош,и стихи соответственно,прям юность впомнилась.
Спасибо.

Александр Липатов 3   07.02.2010 02:00     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.