Думки калiчених тiней

Думки калічених тіней,
порожнеча незгабних надій...
Цей світ зайвих ідей
дарує лиш втрату і біль

Мовчи, не варто цих слів
Кров'ю пиши заповіт
Блукаючи серед снів,
Будуй новий, втраченний світ…


Рецензии