В дколи

Відколи сонце в головах
Не вище сонця що на небі?
Воно йому неначе небіж,
Воно думок моїх розмах.

Сідає сонце в небесах,
Думки ж у небі розквітають
Немов постійно підміняють
І не підмітити ніяк.


Рецензии