Коханому

Коли ти промовив три слова,
Одвічні в своїй простоті -
Хвиля ніжності торкнулася мого серця.
А ти креслив магічне коло,
Невичерпне, мов твої очі,
Одчайдушне в печалі, і ось -
Морок нерозуміння розтанув
У вечірнім тумані твоїх снів.


Рецензии